روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Saturday, 23 November , 2024
امروز : شنبه, ۳ آذر , ۱۴۰۳ - 22 جماد أول 1446
شناسه خبر : 29943
  پرینتخانه » استان تاریخ انتشار : 18 اردیبهشت 1401 - 14:09 | | ارسال توسط :
مشاور عالی فرمانده کل قوا:

تقویت اقتصاد ملی با بهره گیری از ظرفیت های دریایی توسعه یابد

مشاور عالی فرمانده کل قوا با بیان اینکه اتخاذ راهبرد دریامحور نقش تعیین‌کننده‌ای در اقتصاد ملی و منطقه‌ای دارد، برتوسعه تقویت اقتصاد ملی با بهره گیری از ظرفیت های دریایی تاکید کرد.
تقویت اقتصاد ملی با بهره گیری از ظرفیت های دریایی توسعه یابد

به گزارش روزنامه اخبار کیش از خبرگزاری مهر، سرلشکر سید یحیی رحیم‌صفوی با همراهی ۳۲ نفر از اساتید و دانشجویان دانشگاه عالی دفاع ملی از بخش‌های مختلف بندر شهیدرجایی بازدید و در خصوص راهبردهای توسعه دریا محور و نقش آن در سیاست اقتصادی ملی و منطقه‌ای به بحث و گفتگو پرداختند.

سرلشکر صفوی در این نشست با بیان گفت: وقتی یک منطقه لایه‌های ژئوپلیتیک، ژئواکونومیک و ژئواستراتژیک برهم منطبق می‌شود، آن منطقه راهبردی خواهد بود و هنگامی که یک منطقه از وزن برتر راهبردی و ژئوپلیتیکی برخوردار شود، همه قدرت‌های جهان به آن منطقه چشم خواهند دوخت.

وی افزود: با توجه به موقعیت استراتژیک خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان برای تبادلات تجاری، اتخاذ راهبرد دریا محور نقش تعیین‌کننده‌ای در روند صادرات، ترانزیت و اقتصاد این منطقه دارد.
مشاور عالی فرمانده کل قوا در نیروهای مسلح افزود: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های توسعه استان های جنوبی و به ویژه استان هرمزگان در حوزه دریایی و بندری به دلیل برخورداری از ۲ هزار و۲۳۸ کیلومتر نوار ساحلی و بیش از ۷۱ بندر بزرگ و کوچک در توسعه اقتصاد ملی بسیار حائزاهمیت است.

وی در بخشی از این بازدید با اشاره به اعمال سخت‌ترین تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران به ویژه در حوزه‌های دریایی اظهار داشت: با توجه به موقعیت استراتژیک خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به عنوان گذرگاه دریایی سوق‌الجیشی، اتخاذ راهبرد دریا محور نقش تعیین‌کننده‌ای در سپهر اقتصادی منطقه ایفا کرده و تاثیرات به‌سزایی در روند صادرات و ترانزیت در پی خواهد داشت.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز در جریان این بازدید به بیان ماموریت‌ها و برنامه‌های تخصصی و کلان سازمان بنادر و دریانوردی، جایگاه و نقش بندر شهید رجایی در عرصه های بین‌المللی و منطقه‌ای و همچنین چشم اندازهای ترسیم شده برای دستیابی به افق‌های پیش رو پرداخت.

علی‌رضا محمدی کرجی‌ران در ادامه به سئوالات مطرح شده از سوی دانشجویان در خصوص نقش منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی در جذب سرمایه گذاری‌های داخلی و خارجی، طرح‌های توسعه در حوزه‌های دریایی و بندری و زیرساخت‌های پدافند غیرعامل در این بندر، توسعه زیرساخت های ریلی در این بندر و راهکارهای ارتقای جایگاه این بندر در سطح بنادر جهان پاسخ گفت.

بازدید از یک فروند کشتی تجاری و آشنایی با فرآیند پهلودهی، تخلیه و بارگیری و مسیرهای متردد دریایی که کشتی‌های تجاری تا مقاصد هدف می‌پیمایند از دیگر برنامه‌های بازدید سرلشکر صفوی و دانشجویان دانشگاه دافوس بود.

بندر شهید رجایی با ظرفیت جابجایی ۱۴۰ میلیون تن کالا و ۶ میلیون TEU کانتینر یکی از مبادی مهم تجاری کشور محسوب می‌شود که ۸۰ درصد از ترانزیت کالا را به تنهایی به خود اختصاص داده است.

| منبع خبر : خبرگزاری مهر
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.