امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
تکواندو ۱۴۰۰/ ناکامی در المپیک و پایان ۲ دهه ریاست پولادگر
به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا،سال ۱۴۰۰ برای تکواندوی ایران خوش یمن نبود؛ آرمین هادی پور، میرهاشم حسینی و ناهید کیانی ۳ نماینده ایران در المپیک توکیو بدون کسب مدال به کار خود پایان دادند تا ضعیفترین نتیجه تاریخ تکواندوی ایران در بازی های المپیک رقم بخورد.
تکواندوی ایران که از دوران اوج خود فاصله گرفته بود، اینبار در المپیک توکیو نتایج بسیار ضعیفی داشت تا انتقادها از مدیریت فدراسیون تکواندو و در راس آن، سید محمد پولادگر به اوج خود برسد.
بدون شک دیگر اتفاق مهم برای تکواندوی ایران در سال ۱۴۰۰، کنار رفتن پولادگر پس از ۲۱ سال از ریاست این فدراسیون و انتخاب هادی ساعی بود تا فصل دیگری با حضور پرافتخارترین چهره ورزش کشور در المپیک، برای تکواندوی ایران آغاز شود.
پولادگر نیز تنها ۳ روز پس ناکامی در انتخابات فدراسیون تکواندو، به عنوان معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان معرفی شد.
در ادامه مهمترین اتفاقات تکواندوی ایران در سال ۱۴۰۰ را می خوانید:
باخت کیمیا
کیمیا علیزاده ملی پوش سابق تکواندوی ایران و دارنده نشان برنز المپیک که در قالب تیم پناهندگان فدراسیون جهانی تکواندو در رقابت های قهرمانی اروپا به میدان رفته بود، برابر حریفی از کرواسی شکست خورد و حذف شد.
استعفای مدیر فنی
هادی ساعی با اعلام قطع همکاری با تیم ملی تکواندو به عنوان مدیر فنی، گفت: اصلا به من نیازی نداشتند و بهتر دیدم کنار بکشم. ماجراهایی وجود داشت که دیگر نمیتوانستم ادامه بدهم.
ناهید کیانی المپیکی شد
ناهید کیانی تنها بانوی تکواندوی ایران در المپیک و نماینده وزن ۵۷- کیلوگرم ایران با درخشش در رقابت های گزینشی المپیک در قاره آسیا و صعود به فینال، موفق به کسب تنها سهمیه المپیک برای تیم ملی تکواندوی بانوان ایران در المپیک توکیو شد اما مهلا مومن زاده در نیمه نهایی مقابل حریف خود از چین تایپه شکست خورد و از رسیدن به فینال و کسب سهمیه المپیک بازماند.
نمایش دور از انتظار میرهاشم در قهرمانی آسیا
در جریان رقابت های وزن ۶۸- کیلوگرم تکواندوی قهرمانی آسیا در بیروت، میرهاشم حسینی چهره شاخص تکواندوی ایران و یکی از دو نماینده ایران در المپیک توکیو، پس از استراحت در دور نخست، در یک هشتم نهایی مقابل هوجین جون از کره جنوبی با نتیجه ۸ بر ۶ باخت و حذف شد.
آرمین هادی پور با رباط پاره به برنز آسیا رسید
آرمین هادی پور نیز در شرایطی در این رقابت ها به مدال برنز آسیا رسید که اسفند ماه در حین تمرینات دچار پارگی رباط صلیبی شده بود اما به علت زمان اندک تا المپیک و ترس از دست دادن این رقابت ها نتوانست جراحی کند تا با همین شرایط خود را برای حضور در المپیک آماده کند.
نایب قهرمانی تاریخی تکواندوی بانوان در آسیا
تیم ملی تکواندو زنان ایران با کسب یک طلا، یک نقره و ۴ برنز برای نخستین بار به روی سکو رفت و موفق به کسب عنوان نایب قهرمانی آسیا شد. تیم ملی تکواندو مردان نیز با نمایشی ضعیف و دور از انتظار با چهره های اصلی خود عنوان سومی این دوره از رقابتها را بهدست آورد.
حسینی ناکامی در آسیایی را جبران کرد
میرهاشم حسینی پس از نمایش ضعیف در رقابت های قهرمانی آسیا، بلافاصله در تورنمنت لبنان به میدان رفت و عنوان قهرمانی را از آن خود کرد.
ثبت ضعیفترین نتیجه تاریخ تکواندوی ایران در المپیک
آرمین هادی پور، میرهاشم حسینی و ناهید کیانی سه نماینده تکواندوی ایران در المپیک توکیو بودند که از دور رقابتها حذف شدند تا تکواندوی ایران به هیچ مدالی نرسد و ضعیف ترین نتیجه تاریخ تکواندوی ایران در بازیهای المپیک رقم بخورد.
حذف نماینده ایران توسط کیمیا علیزاده!
ناهید کیانی تنها نماینده بانوان ایران در دور نخست المپیک توکیو، مقابل کیمیا علیزاده ملی پوش سایق تکواندوی ایران که در المپیک برای تیم پناهندگان مبارزه می کرد تن به شکست داد و حذف شد. کیمیا علیزاده نیز که در المپپیک قبل برای ایران به مدال تاریخی برنز رسیده بود در این مسابقات از رسیدن به مدال بازماند.
عذرخواهی پولادگر
رییس فدراسیون تکواندو که بیست و یکمین سال ریاست بر فدراسیون تکواندو را پشت سر می گذاشت، پس از نمایش ضعیف ایران در المپیک توکیو و انتقادهای شدید از عملکرد تکواندو، با عذرخواهی از مردم، گفت: متاسفانه علیرغم شایستگی، این قهرمانان نتوانستند نتیجهای که برای آن زحمت زیادی کشیده بودند را کسب کنند.
انتصاب عسکری تا پایان ۱۴۰۰
با تصمیم کمیته فنی تکواندو، فریبرز عسکری به عنوان سرمربی تیمملی تا پایان سال ۱۴۰۰ باقی ماند و اصغر رحیمی نیز به عنوان مدیر فنی تیم ملی انتخاب شد. در این جلسه هادی ساعی و سیدنعمت خلیفه نیز به عنوان اعضای جدید کمیته فنی حضور داشتند.
شکست مدعیان در انتخابی تیم ملی
رقابتهای انتخابی تیم ملی با شکست چهرههای مطرحی همچون میرهاشم حسینی، سجاد مردانی، فرزان عاشورزاده و مهران برخورداری همراه بود.
تعویق رقابتهای قهرمانی جهان
با اعلام فدراسیون جهانی تکواندو، با انصراف چین از میزبانی مسابقات جهانی، تاریخ برگزاری نیز به تعویق افتاد و مقرر شد این رقابتها در سه ماهه پایانی سال ۲۰۲۲ برگزار شود.
ساعی رئیس شد
مجمع انتخاباتی فدراسیون تکواندو در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد و در پایان هادی ساعی در رقابت با پولادگر، با رای اعضای مجمع به عنوان رییس فدراسیون تکواندو انتخاب شد. به این ترتیب ۲۱ سال ریاست مداوم سید محمد پولادگر بر فدراسیون تکواندو به پایان رسید.
پولادگر معاون ورزش قهرمانی شد
رییس کهنه کار فدراسیون تکواندو ۳ روز پس از ناکامی در انتخابات این فدراسیون، از سوی حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان به عنوان معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش معرفی شد تا بلافاصله پستی به مراتب حساس تر از یاست فدراسیون تکواندو را عهده دار شود.
حکم ساعی بالاخره صادر شد!
سرانجام پس از ۴۵ روز حکم ریاست ساعی بر فدراسیون تکواندو توسط وزیر ورزش صادر شد.
صرفه جویی میلیاردی با گرفتن میزبانی از کیش
رییس جدید فدراسیون تکواندو با هدف صرفه جویی، میزبانی کیش از رویدادهای بین المللی جام باشگاه های آسیا، جام فجر و جام ریاست فدراسیون جهانی را لغو کرد و این مسابقات در تهران برگزار شد. ساعی اعلام کرد حساب فدراسیون تکواندو را خالی تحویل گرفته است!
قهرمانی تیمهای مردان و زنان ایران در رویدادهای بین المللی تهران
تیم های مردان و زنان ایران در رقابت های جام ریاست فدراسیون جهانی، جام فجر و جام باشگاه های آسیا در تهران، بر سکوی قهرمانی ایستادند. هادی ساعی در جریان این رقابت ها از خدمات پولادگر طی ۲۱ سال ریاست بر فدراسیون تکواندو تجلیل کرد.
تکواندوی ایران در سال ۱۴۰۰
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.