روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Sunday, 24 November , 2024
امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ - 23 جماد أول 1446
شناسه خبر : 3453
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : 09 تیر 1399 - 13:29 | | ارسال توسط :
مشاور روانشناس

همیشه مشکلات معیشتی به شکل افسردگی بروز نمی‌کند

یک مشاور روانشناس، گفت: همیشه مشکلات معیشتی و اقتصادی به شکل افسردگی بروز نمی کند، گاهی سختی‌ها باعث قوی شدن اندیشه‌ها و باورهای یک ملت می شود.

یک مشاور روانشناس، گفت: همیشه مشکلات معیشتی و اقتصادی به شکل افسردگی بروز نمی کند، گاهی سختی‌ها باعث قوی شدن اندیشه‌ها و باورهای یک ملت می شود. 

به گزارش روزنامه اخبار کیش از مهر، محمد صابری نویسنده و مشاور روانشناسی گفت: اگرچه گرانی، تورم و مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم دغدغه معیشت داشته باشند ولی با وجود همه کمبودها و چالش‌ها، رفتارهای اجتماعی ایرانیان نشان از خوشبینی آنها به آینده و افزایش امید به زندگی دارد.

وی تصریح کرد: جامعه خموده و بدبین به رویدادهای پیرامون خود بی تفاوت و کم توجه است، مشارکت اجتماعی کاهش می‌یابد و اعتماد به نفس شهروندان به شدت پایین است، درحالی که ایرانیان در مشارکت‌های عمومی به شدت فعال هستند و حتی در برخی موارد از مسئولان و صاحب منصبان کشوری نیز پیشی می‌گیرند.

صابری ادامه داد: مشارکت در تهیه بسته‌های معیشتی برای افراد نیازمند در ایام کرونا، نوع دوستی در زمان قرنطینه، حضور میلیونی و انتقام خواهی در جریان ترور شهید سلیمانی، مشارکت در انتخابات مجلس و رأی دادن به چهره‌های انقلابی و همچنین ایجاد هزاران مؤسسه خیریه جدید در یکسال و نیم اخیر نشان می‌دهد که اندیشه و روان جامعه ایرانی بیش از گذشته خوشبین و امیدوار است.

وی با بیان اینکه خوشبینی ایرانیان را می‌توان در رفتارهای اقتصادی آنها مشاهده کرد، افزود: بر اساس آمار مسئولان سازمان بورس، از ابتدای سال تاکنون بیش از ده‌ها هزار نفر وارد بازار سرمایه شده‌اند و بازار بورس هر ماه یک رکورد جدید را در شاخص کل به ثبت می‌رساند، اگرچه برخی از روانشناس نماها در شبکه‌های ماهواره‌ای و حتی فضای مجازی تلاش می‌کنند، این عنصر قدرت را به عنوان ترس مردم در حفظ دارایی‌های خود نشان دهند، ولی واقعیت این است که اندیشه‌های خوشبین و امیدوار به آینده وارد ریسک‌های اقتصادی می‌شوند و این یک نشانه از پویایی ذهنی است.

این مشاور روانشناس اضافه کرد: اگر انگیزه‌های اجتماعی ایرانیان را در چندسال اخیر مورد واکاوی قرار دهیم درخواهیم یافت که باورهای مردم کشورمان به شکل فزآینده ای به سمت کمالگرایی سوق پیدا کرده که این نشانه بلوغ ذهنی یک ملت است. باور داشتن به تولید داخلی و بی نیاز دانستن خود به داشته‌های دیگر کشورها نشان دهنده اعتماد به نفس و خودباوری جامعه است که نمی‌توان از آن به سادگی گذشت.

صابری خاطر نشان کرد: همیشه مشکلات معیشتی و گرفتاری‌های اقتصادی به شکل افسردگی و رخوت بروز نمی‌کند گاهی سختی‌ها باعث قوی شدن اندیشه‌ها و باورهای یک ملت می‌شود. طی دو سال اخیر، کشور چندبار با زدن پهباد آمریکایی، موشکباران پایگاه عین السد و گرفتن کشتی انگلیسی، خود را در آستانه درگیری با ابرقدرت‌های دنیا قرار داد و در تمام این مدت جامعه ایرانی با اعتماد به نفس بالا و خوشبینی به آینده فعالیت‌های روزمره خود را سپری کرد که همه اینها نشان می‌دهد جامعه ایرانی از منظر ذهنی، پویا، عزتمند و خودباور است.

نویسنده : تحریریه اخبار کیش | منبع خبر : مهر
برچسب ها
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.