امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
۲ لاک پشت دریایی پس از درمان در کیش به آغوش دریا بازگشت
به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایرنا، رییس اداره محیط زیست سازمان منطقه آزاد کیش روز یکشنبه در آیین رهاسازی این لاک پشت ها اظهار داشت: این لاکپشت پوزه عقابی که به علت بیماری و عفونت ریه توانایی شناکردن نداشت و روی اب شناور می ماند از سوی عوامل اداره محیط زیست شناسایی و به پارک دلفین منتقل شد.
مریم محمدی افزود: پس از گذشت ۲ ماه و رسیدگی از سوی کارکنان دلفیناریوم کیش، امروز این لاکپشت با شرایط خوب و سلامتی کامل در آب های نیلگون خلیج فارس رهاسازی شد.
وی افزود: یک قطعه لاکپشت سبز نیز که در اثر برخورد با شناورهای دریایی از قسمت لاک بالایی (کاراپاس) دچار اسیب شده بود حدود سه ماه قبل پس از مشاهده محیط بانان اداره محیط زیست کیش برای مداوا به آکواریوم پارک دلفین ها منتقل شده که در حال حاضر با گذشت حدود سه ماه از دوره درمان و رسیدگی های لازم از سوی کارکنان پارک دلفین ها به زودی به آغوش دریا باز خواهد گشت.
از هشت گونه لاک پشت دریایی ، زیستگاه پنج گونه در خلیج فارس و دریای عمان است و از این میان ۲ گونه لاک پشت سبز و پوزه عقابی اطراف کیش مشاهده می شوند.
زمان تخمگذاری لاک پشت پوزه عقابی از اواخر اسفند تا اواسط خرداد در سواحل کیش است و لاک پشت سبز نیز از مناطق تغذیه ای اطراف کیش استفاده می کند.
لاک پشتهای دریایی معمولا در آبهای صاف و روشن ساحلی جزیره و قاره ها زندگی می کنند و در خلیج فارس و دریای عمان چهارگونه لاک پشت سبز، نوک عقابی، چرمی و لاگرهد شناسایی شده که همگی از گونه های باارزش و در معرض انقراض است.
لاک پشتان دریایی از گونه های حفاظت شده آبزیان در سطح جهانی محسوب می شوند و از مهمترین سازمانهای حامی لاک پشتان دریایی می توان IUCN (سازمان جهانی حفاظت از طبیعت و منابع طبیعی) را نام برد که از سال ۱۹۶۶ فعالیت خود را با یک گروه متخصصین لاک پشتان دریایی شروع کرد. بر اساس فهرست این سازمان تمام گونه های لاک پشتان دریایی در فهرست موجودات در حال انقراض قرار دارند.
سازمان حفاظت محیط زیست , لاک پشت
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.