امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ - 24 جماد أول 1446
الزام یا اختیار دانش آموزان از اول مهر برای حضور در مدرسه منوط به تصمیم ستاد ملی کرونا
به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا،محسن حاجی میرزایی در حاشیه مراسم افتتاحیه سی و پنجمین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش سراسر کشور که در اردوگاه باهنر برگزار شد درباره روند بازگشایی مدارس گفت: لازم است تمهیدات بیشتری بیندیشیم و نیروی انسانی را برای کار موثرتر تجهیز و سناریوهای مختلف را مرور کنیم.
وی افزود: بازگشایی مدارس، همزمان با تغییر دولت است و نگرانیم که تغییر دولت به شروع سال تحصیلی آسیب بزند. یک هدف از برگزاری این اجلاس همین است. تغییر دولت یک نقطه عطفی است. طی سال های گذشته تلاش هایی کرده و اقداماتی را انجام داده ایم و میخواهیم مجموعه اقدامات را مرتب و یافته ها را دستهبندی کنیم تا برای شروعی دیگر آماده شویم. یک سال تحصیلی تمام شده و سال جدیدی قرار است، آغاز شود.
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه تقریبا ۳۰ درصد از مدارس جمعیت کمتر از ۵۰ دانش آموز دارند و به شرط رعایت فاصله اجتماعی بدون مشکل می توانند سال تحصیلی را حضوری آغاز کنند، گفت: برخی مدارس در شهرها تراکم بالاتری دارد و اگر ملزم به رعایت فاصله اجتماعی باشیم، دانش آموزان را در طول هفته تقسیم میکنیم. سال گذشته هم تجربه کسب کرده ایم و دستورالعمل مقامات بهداشتی مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: واکسیناسیون معلمان و رانندگان سرویس مدارس نیز در دستورکار است. قرار است واکسیناسیون معلمان از روز عید سعید غدیر آغاز شود و برای رانندگان سرویس هم به محض کلاسبندی و مشخص شدن مسیر تردد دانش آموزان، قبل از شروع سال تحصیلی واکسیناسیون انجام خواهد شد.
حاجی میرزایی افزود: به جهت اینکه با اضافه کردن معلمان غیردولتی، یک میلیون و ۲۰۰ هزار پرسنل فرهنگیان داریم، هماهنگی هایی شده تا این امر قبل از پایان مرداد انجام شود.
وی درباره چگونگی ثبت نام و اقدام برای واکسیناسیون گفت: چون مسئولیت انجام این کار برعهده وزارت بهداشت است، فردا دکتر رئیسی – سخنگوی ستاد ملی کرونا – در اجلاس شرکت و کیفیت و نحوه اجرا را بیان میکند البته تلاش میشود قبل از شروع سال تحصیلی انجام شود.
حاجی میرزایی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا حضور دانش آموزان از اول مهر در مدارس الزامی است؟ اظهار کرد: باید ستاد ملی کرونا در این باره تصمیم بگیرد البته مطالعات گسترده جهانی و تجربه غالب کشورها حاکی از آن است که مخاطره ای متوجه دانش آموزان نیست اما دور بودن از مدرسه مخاطرات قطعی دارد. همه تلاش ها در جهت آموزش باکیفیت است.
وزیر آموزش و پرورش درباره تعیین تکلیف و تبدیل وضعیت نیروی انسانی گفت: تعهد کرده بودیم قبل از پایان دولت تمام کسانی که قبل از ۹۲ به کار گرفته شده بودند، تعیین تکلیف شوند که همه تکلیفشان روشن شده است و آخرین گروه در آزمون شرکت کردند و به دانشگاه فرهنگیان میروند تا آموزش های لازم را طی کنند. بیش از ۱۰۰ هزار نفر از طریق تبدیل وضعیت همچنین ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان را در سال گذشته جذب کردیم و پیش بینی ما این است که طی چند سال آینده به تدریج به آرامشی در حوزه نیروی انسانی دست خواهیم یافت.
وی افزود: دوره های آموزشی دانشگاه فرهنگیان یکساله است چون برخی از پذیرفته شدگان از قبل هم با ما همکاری میکنند و بنا بر ادامه همکاری است و وقتی یک پودمان را طی می کنند، در کنار استمرار آموزش در مهرماه در مدارس به کار گرفته خواهند شد. پیش بینی می کنیم که ۵۰ هزار نفر از مهرماه به صورت رسمی با ما همکاری کنند و مابقی هم که به صورت حق التدریس با ما کار می کردند، حق التدریس شان قطع نخواهد شد.
حاجی میرزایی با بیان اینکه ۲۹۰ هزار نیرو مورد نیاز آموزش و پرورش است که به طرق مختلف تامین میشود، گفت: جذب از طریق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان در قانون پیش بینی شده است اما اگر منحصرا بخواهیم مسیر کنکور سراسری و دانشگاه فرهنگیان را طی کنیم، چهار سال طول میکشد تا دانش آموختگان وارد سیستم شوند اما از طریق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، فارغالتحصیلان دانشگاههای دیگر پذیرش میشوند، یک سال آموزش میبینند و وارد سیستم می شوند که آن هم از مسیر دانشگاه فرهنگیان انجام می شود.
بازگشایی مدارس , وزير آموزش و پرورش
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.