روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Thursday, 21 November , 2024
امروز : پنج شنبه, ۱ آذر , ۱۴۰۳ - 20 جماد أول 1446
شناسه خبر : 39959
  پرینتخانه » استان, محیط زیست تاریخ انتشار : 03 اردیبهشت 1402 - 12:02 | | ارسال توسط :

۲ هزار زیستگاه مصنوعی آبزیان در آب‌های خلیج فارس نصب می‌شود

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان گفت: تا پایان سال گذشته حدود ۶ هزار و ۶۰۰ سازه زیستگاه مصنوعی در آبهای خلیج فارس نصب شد و تا پایان امسال نیز هدف‌گذاری نصب ۲ هزار سازه جدید در دستور کار است.
۲ هزار زیستگاه مصنوعی آبزیان در آب‌های خلیج فارس نصب می‌شود

به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایرنا،مسعود بارانی ، در این راستا با اشاره به استقرار ۶ هزار و ۶۰۰ زیستگاه مصنوعی در آب‌های این استان افزود: ۲ هزار سازه از این زیستگاه‌های مصنوعی در جزیره کیش، سه هزار سازه در منطقه (بُستانه، ملو و حَسینه) بندرلنگه و یکهزار و ۶۰۰ سازه نیز در سَلَخ قشم نصب شده است.

وی بیان کرد: پیرو دستور رییس جمهور و حمایت‌های ویژه سازمان شیلات ایران و استانداری هرمزگان، در راستای افزایش و تقویت ذخایر مهم آبزیان عملیات اجرایی احداث سه مرکز بازسازی ذخایر آبزیان در استان آغاز شده است تا صیادان محلی از این پس بتوانند با خیالی آسوده از دریا ارتزاق کنند.

سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان اظهار کرد: خوشبختانه با تلاش و حمایت مجموعه استانداری و سازمان شیلات ایران تاکنون احداث و استقرار سازه‌های زیستگاه مصنوعی در آب‌های غرب استان در حال انجام است و به زودی شاهد استقرار این سازه ها در آب‌های شرق هرمزگان نیز خواهیم بود.

وی ادامه داد: ایجاد زیستگاه های مصنوعی در آب‌های غرب هرمزگان نخستین اقدام دولت سیزدهم برای حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان و خدمت به جامعه صیادی است.وی ادامه داد: ایجاد زیستگاه های مصنوعی در آب‌های غرب هرمزگان نخستین اقدام دولت سیزدهم برای حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان و خدمت به جامعه صیادی است.

بارانی با اشاره به سرمایه‌گذاری ۵۰ میلیارد ریالی برای استقرار زیستگاه مصنوعی، گفت: تقویت ذخایر آبزیان خلیج فارس در بازه زمانی ۱۰ ساله می تواند منجر به پایداری و افزایش اشتغال در حوزه صیادی شود.

وی ابراز کرد: اهمیت این طرح بواسطه نقش آن در حفاظت و بهسازی زیستگاه‌های آسیب دیده گونه‌های آبزیان کف زی و نزدیک کف، افزایش زیستگاه‌های گونه‌های آبزیان تجاری و غیرتجاری، ذخایر آبزیان در صیدگاه‌های مجاور زیستگاه های مصنوعی و در نهایت افزایش میزان ذخیره و صید در صیدگاه‌ها و کمک به حفظ و ارتقای میزان صید و معیشت صیادان است.

بارانی گفت: گام‌های خوبی در راستای بهره‌وری از ظرفیت‌های شیلاتی استان برداشته شده است و بدون شک با تحقق برنامه تحولی وزارت جهاد کشاورزی در این استان شاهد رونق و توسعه بیش از پیش فعالیت‌های شیلاتی در استان خواهیم بود.

گفتنی است؛ استان هرمزگان با برداشت سالیانه افزون بر ۳۱۵ هزار تُن انواع آبزیان و بیش از ۳۵ هزار نفر صیاد، رتبه نخست صید و صیادی در کشور را دارد.

| منبع خبر : خبرگزاری ایرنا
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.