امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
مسکو شروط خود را برای «مذاکرات صلح» اعلام کرد
به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا،میخائیل گالوزین، معاون وزیر خارجه روسیه گفت که به باور مسکو «قرارداد صلح تنها در حالتی ممکن است که نیروهای مسلح اوکراین از خشونت دست برداشته و ارسال تسلیحات غربی به اوکراین متوقف شود».
او همچنین تأکید کرد که برای دستیابی به صلح پایدار، اوکراین باید دوباره به وضعیت بیطرف خود بازگشته و از عضویت در ناتو و اتحادیه اروپا خودداری کند.
وی افزود که کییف باید «واقعیتهای سرزمینی جدید» را که پس از برگزاری همهپرسی در مناطقی از اوکراین شکل گرفته، بپذیرد. چهار منطقه «زاپوریژیا، دونتسک، لوهانسک و خرسون» که بخشی از خاک اوکراین محسوب میشوند، در اواخر سال ۲۰۲۲ با برگزاری همهپرسی توسط نیروهای روسیه، به خاک این کشور ضمیمه شدند. روسیه در سال ۲۰۱۴ نیز شبهجزیره کریمه را به خاک خود الحاق کرد.
گالوزین بیان کرد که یکی دیگر از عوامل مهم گفتوگوهای صلح این است که کییف به حقوق جمعیت روسزبان خود و دیگر اقلیتها احترام بگذارد.
او تأکید کرد: روسیه باید بهعنوان یک زبان رسمی در سطح قانونگذاری معرفی شود. این تضمین باید وجود داشته باشد که حقوق اساسی بشر از جمله آزادی دین در اوکراین اجرا میشود.
میخائیل پودولیاک، دستیار ولودیمیر زلنسکی، رئیسجمهوری اوکراین در روز شنبه شروط مسکو را رد کرده و درخواستهای خود را ارائه کرد. از میان این درخواستها میتوان به خروج فوری تمامی سربازان روسیه از خاک اوکراین، استرداد مجرمین جنگی و ایجاد منطقه حائل در خاک روسیه اشاره کرد. کییف همچنین از مسکو خواسته بود تا به شکل داوطلبانه قید داراییهای خود را که کشورهای غربی به نفع اوکراین مصادره کردهاند، بزند.
پیشتر دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفت که گرچه مسکو نمیخواهد مناقشه اوکراین به بنبست برسد، اما هنوز هیچ پیششرطی برای توافق صلح وجود ندارد. او همچنین بیان کرد که کییف هر نوع گفتوگویی با رهبری کنونی روسیه را ممنوع کرده است.
مذاکرات صلح اوکراین
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.