امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ - 24 جماد أول 1446
مدیران دولتی بعد از پایان خدمت متوجه بلاهایی که بر سر بخش خصوصی آوردهاند میشوند
رئیس اتاق تعاون ایران گفت: مدیران دولتی بعد از اتمام دوران خدمت خود در بخش دولتی وارد بخش خصوصی شده و با این بخش آشنا میشوند و لذا در آن زمان متوجه میشوند که چه بلایی بر سر بخش خصوصی در دوران خدمت خود آوردهاند.
به گزارش روزنامه اخبار کیش از فارس بهمن عبداللهی امروز در دیدار فعالان بخش خصوصی با وزیر پیشنهادی وزارت صنعت، معدن و تجارت که در اتاق بازرگانی ایران برگزار شد، گفت: شرایط کشور شرایط دشواری است و وزارت صمت بیشترین نقش را در مدیریت اقتصاد کشور مخصوصا در حوزه تولید دارد.
رئیس اتاق تعاون ایران با اشاره به سابقه بیش از ۲۰ ساله رزم حسینی در بخش خصوصی بیان داشت: این موضوع مایه خرسندی است زیرا در کشور ما معمولا مدیران دولتی بعد از اتمام دوران خدمت و بازنشستگی وارد بخش خصوصی میشوند و در آنجا متوجه میشوند که چه بلایی بر سر بخش خصوصی در دوران خدمت خود آوردهاند. بنابراین یکی از ویژگیهای خوب شما این است که قبلا در بخش خصوصی بودهاید و اکنون در زمان حضور خود در دولت حتما بهتر میتوانید مشکلات را حل و فصل کنید.
وی گفت: در کشور بالغ بر ۹۵ هزار واحد تعاونی داریم که بالغ بر ۱۴ میلیون نفر در این تعاونیها سهامدار هستند و بالغ بر ۴۰ میلیون نفر نیز از خدمات تعاونیهای کشور استفاده میکنند و حدود ۲ میلیون نفر نیز در بخش تعاون شاغل هستند.
عبداللهی بیان داشت: در طول سال های گذشته دولت بخوبی از ظرفیت بخش تعاون استفاده نکرده است و این ظرفیت مغفول مانده است لذا انتظار داریم که شما از همه ظرفیتهای بخش خصوصی به خوبی استفاده کنید و حتما شما میتوانید با مدیریت صحیح و استفاده از ظرفیت اقتصادی بخش غیردولتی بخشی از مشکلات اقتصادی را حل کنید.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور تامین نیازمندیهای کشور است گفت: تعاونیهای مرزنشین کشور در ۱۷ استان کشور ظرفیت بیبدیلی برای تامین نیازمندیهای کشور در حوزه کالاهای مختلف دارند و در حوزه نظام توزیع نیز بالغ بر ۶ هزار فروشگاه تعاونی در کشور فعال هستند که از این ظرفیت به خوبی میتوان استفاده کرد.
رئیس اتاق تعاون ایران بیان داشت: اگر استفاده از ظرفیت فعالان اقتصادی مورد توجه قرار گیرد قطعا مشکلات قابل حل است.
وی با اشاره به کمتوجهی به تولید بیان داشت: در حوزه تامین سرمایه، تسهیلات نظام بانکی و رفع موانع تولید بیتوجهی میشود و لذا مقررات دست و پا گیر در حوزه تولید وجود دارد که خواهش ما حذف این مقررات دست و پاگیر است.
اقتصاد
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.