امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ - 23 جماد أول 1446
رشد ترانزیت بین بنادر ایران و کشورهایی محصور در خشکی با توسعه خطوط ریلی
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ایجاد دسترسی ریلی به کشورهایی که فاقد دسترسی دریایی هستند، میتواند کمک شایانی به توسعه ترانزیت از بنادر کشورمان به آن کشورها کند.
به گزارش روزنامه اخبار کیش به نقل از پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادر و دریانوردی، محمد راستاد بیان کرد: ایجاد ظرفیتهای جدید در حوزههای مختلف حملونقل، موجب افزایش مزیتهای کشور در زمینه توسعه ترانزیت خواهد شد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی ادامه داد: با توجه به اینکه عمده زیرساختهای موجود حملونقلی کشور در حوزه جادهای است، دسترسی ریلی به کشورهایی که فاقد دسترسی دریایی هستند، میتواند کمک شایانی به توسعه ترانزیت از بنادر کشورمان به آن کشورها کند.
وی با بیان اینکه افغانستان از جمله کشورهایی است که زمینههای قابل توجهی برای واردات، صادرات و ترانزیت کالا دارد، تصریح کرد: بدون تردید، اتصال ریلی بندر چابهار به افغانستان میتواند نقش موثری در توسعه ترانزیت، بهبود کیفیت جابهجایی کالا، افزایش رقابتپذیری، کاهش هزینهها و به تبع آن افزایش بهرهوری ایفا کند.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اهمیت پروژه ریلی خواف – هرات در افزایش ظرفیت بنادر جنوبی کشور، اظهار داشت: با تکمیل راه آهن خواف – هرات و متعاقب آن اتصال راه آهن به بندر چابهار، شاهد تحولی جدی در زمینه ترانزیت کالا به افغانستان از طریق بندر چابهار خواهیم بود.
اقتصاد
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.