روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Sunday, 24 November , 2024
امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ - 23 جماد أول 1446
شناسه خبر : 3432
  پرینتخانه » اقتصادی, بین الملل تاریخ انتشار : 09 تیر 1399 - 12:20 | | ارسال توسط :
مرکز بین‌المللی تجارت

اقتصاد جهان به علت پاندمی کرونا ۱۲۶ میلیارد دلار ضرر کرده است

تحقیق جدید مرکز بین‌المللی تجارت (آی‌تی‌سی) نشان داد که تجارت بین‌المللی در ۲۰۱۹ افت کرده است و در اوایل ۲۰۲۰ با تاثیر پاندمی کرونا که از چین آغاز شد، این افت تشدید شده است.

تحقیق جدید مرکز بین‌المللی تجارت (آی‌تی‌سی) نشان داد که تجارت بین‌المللی در ۲۰۱۹ افت کرده است و در اوایل ۲۰۲۰ با تاثیر پاندمی کرونا که از چین آغاز شد، این افت تشدید شده است.

به گزارش روزنامه اخبار کیش از مهر،  تحقیق جدید مرکز بین‌المللی تجارت (آی‌تی‌سی) نشان داد که تجارت بین‌المللی در ۲۰۱۹ افت کرده است و در اوایل ۲۰۲۰ با تأثیر پاندمی کرونا که از چین آغاز شد، این افت تشدید شده است.

طبق این تحقیق صادرات چین در ماه فوریه ۲۱ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافت، در حالی که این صادرات در ماه مارس اندکی بهبود یافت، اما پاندمی باعث شده بود که صادرات سایر کشورها به شدت افت کنند.

داده‌ها نشان داد که صادرات اتحادیه اروپا و آمریکا به ترتیب ۸ درصد و ۷ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافته‌اند.

در این گزارش هنوز تأثیر کامل پاندمی دیده نشده است، چراکه اغلب کشورهای جهان در ماه مارس و آوریل برای مقابله با کرونا محدودیت‌های قرنطینه‌ای وضع کردند و داده‌های کامل این ماه‌ها در این تحقیق نیامده است.

در این تحقیق مشخص شد که بسیاری از کشورهای در حال توسعه به علت تقویت دلار با مشکلات بیشتری روبرو شده‌اند و این فشار رو به پایین بیشتری به تجارت بین‌الملل وارد می‌کند.

تعطیلی اقتصاد چین، اروپا و آمریکا به عنوان ۳ بازیگر اصلی زنجیره‌های تأمین بین‌المللی و واردکنندگان اصلی مواد خام بیشترین تأثیر را بر تجارت جهانی داشته است.

در نتیجه اختلال در زنجیره‌های تأمین صادرکنندگان آفریقایی ۲.۴ میلیارد دلار ضرر می‌کنند که بیش از ۷۰ درصد این ضررها مربوط به اختلال موقت در زنجیره تأمین با اتحادیه اروپا است.

طبق اعلام آی‌تی‌سی ۳ مرکز تجارت جهان (چین، آمریکا و اتحادیه اروپا) ۶۳ درصد واردات مربوط به زنجیره تأمین جهانی را به عهده دارند. تخمین زده می‌شود اختلال جهانی در واردات تولیدکنندگان باعث ضرر ۱۲۶ میلیارد دلاری شود. بیش از ۵۵ درصد شرکت‌های کوچک و متوسط آسیب جدی دیده‌اند.

نویسنده : تحریریه اخبار کیش | منبع خبر : مهر
برچسب ها
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.