روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Wednesday, 29 January , 2025
امروز : چهارشنبه, ۱۰ بهمن , ۱۴۰۳ - 30 رجب 1446
شناسه خبر : 50704
  پرینتخانه » بین الملل تاریخ انتشار : 23 تیر 1403 - 17:40 | | ارسال توسط :

اوضاع «بایدن» خوب نیست

افزایش انتقادات از گاف‌های بی شمار بایدن و دست برتر نیروهای مقاومت فلسطین در نوار غزه بعد از گذشت ۹ ماه از جنگ در این باریکه از محورهای مورد توجه روزنامه‌های مطرح جهان عرب است. خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: در حالی که رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا میان جو بایدن رئیس جمهور کنونی این کشور و دونالد […]

اوضاع «بایدن» خوب نیست

افزایش انتقادات از گاف‌های بی شمار بایدن و دست برتر نیروهای مقاومت فلسطین در نوار غزه بعد از گذشت ۹ ماه از جنگ در این باریکه از محورهای مورد توجه روزنامه‌های مطرح جهان عرب است.

خبرگزاری مهر، گروه بین الملل: در حالی که رقابت‌های انتخاباتی در آمریکا میان جو بایدن رئیس جمهور کنونی این کشور و دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق ادامه دارد بسیاری از تحلیلگران معتقدند در سایه گاف‌های بی شمار بایدن وی باید از این رقابت‌ها کناره گیری کند.

اوضاع «بایدن» خوب نیست

روزنامه لبنانی الاخبار در خصوص انتخابات آمریکا نوشت: منابع رسانه‌ای آمریکا از آمادگی ده‌ها دموکرات برای صدور بیانیه طی ۴۸ ساعت آینده در خصوص لزوم کناره گیری بایدن از رقابت‌های انتخاباتی خبر دادند. جدیدترین گاف وی خطاب کردن رئیس جمهور اوکراین با نام پرزیدنت پوتین بود. مشاوران و دستیاران قدیمی بایدن نیز به این نتیجه رسیده‌اند که وی باید یک تصمیم دردناک ولی حتمی اتخاذ کند. این در حالی است که بایدن در سخنان اخیر خود بر باقی ماندن در رقابت‌های انتخاباتی تاکید مؤکد کرده است!

اوضاع «بایدن» خوب نیست

روزنامه القدس العربی درباره رژیم صهیونیستی نوشت: نبردهای محله‌های شجاعیه، تل السلطان، تل الهوا، الصبرا، رمال و رفح طی روزهای گذشته و ورود جنگ فرسایشی در نوار غزه به دهمین ماه خود نشان دهنده این نکته است که نیروهای مقاومت و در رأس آنها گردان‌های قسام، دست برتر را دارند. این در حالی است که شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی اذعان کرده تونل‌های حماس همچنان پابرجا بوده و نیروهای مقاومت می‌توانند صفوف خود را مجدداً بازآرایی کنند و به مناطقی که نظامیان صهیونیست از آنها عقب نشینی کرده‌اند بازگردند. غزه تنها کابوس نتانیاهو نخواهد بود بلکه به زودی کابوس کرانه باختری و اراضی اشغالی سال ۴۸ به آن اضافه می‌شوند.

اوضاع «بایدن» خوب نیست

روزنامه فرامنطقه ای رأی الیوم در گزارشی به ساختار سیاسی مستحکم جمهوری اسلامی ایران و عدم تأثیرپذیری آن از بحران‌ها پرداخت و نوشت: ما شاهد آن بودیم که بعد از فوت رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران در یک سانحه هوایی هیچ تهدیدی علیه ارکان نظام جمهوری اسلامی ایران به وجود نیامد چرا که مخبر معاون رئیس جمهور فقید، خیلی زود مسئولیت‌های وی را برعهده گرفت و زمان برگزاری انتخابات زودهنگام نیز مشخص شد. یک رئیس جمهور اصلاح طلب در یک انتخابات کاملاً شفاف تعیین شد.

این نکته مهم است که بدانیم قانون اساسی ایران هیچ خلأیی ندارد و برای هر موقعیت حساسی قوانین خاص خود را دارد تا امور کشور بدون مشکل پیش برود. حضور مقام معظم رهبری نیز باعث می‌شود اوضاع در صورت وقوع هر بحرانی، در یک جو آرام و با ثبات پیش برود.

اوضاع «بایدن» خوب نیست

روزنامه یمنی المسیره در خصوص مردم این کشور نوشت: ما شاهد حضور میلیونی و بلکه فراتر از میلیونی یمنی‌ها در پاسخ به دعوت رهبر جنبش انصارالله برای نشان دادن آمادگی خود مقابل تهدیدات در میادین مختلف بودیم. در یمن حکومتی بر سر کار آمده که هویت ایمانی و معادله فلسطین، قدس و مسجدالاقصی را به عنوان مسأله مرکزی و محوری خود می‌داند. یمنی‌ها در راهپیمایی‌های هفتگی خود بر حمایت‌های پایدار خود از ملت فلسطین و آمادگی برای رویارویی با دشمن آمریکایی و همپیمانان آن تاکید می‌کنند.

اوضاع «بایدن» خوب نیست

روزنامه المراقب العراقی نیز در خصوص راهپیمایی یمنی‌ها نوشت: روز جمعه یک راهپیمایی میلیونی در استان صعده و ۲۲ میدان این استان تحت عنوان در حمایت از غزه ثابت قدم هستیم و مقابل آمریکا می‌ایستیم برگزار شد. مردم یمن با برگزاری این راهپیمایی‌ها نشان می‌دهد هرگز دست از حمایت از غزه برنمی دارند و عقب نشینی نخواهند کرد. آنها از سیاست‌های رهبر خود در رویارویی با نقشه‌های عربستان و آمریکا حمایت می‌کنند.

اوضاع «بایدن» خوب نیست

روزنامه العربی الجدید در خصوص ترکیه و سوریه با تیتر «آشتی آنکارا با دمشق در وقت اضافه» نوشت: کشور سوریه با وجود اوضاع داخلی آن از اهمیت بالایی برخوردار است. آشتی با دمشق در چارچوب راهبرد آنکارا برای مبارزه با «پ ک ک» این کشور با کمک سوریه و عراق صورت می‌گیرد؛ به ویژه آنکه شاهد اعلام منطقه خودمختار در شمال شرق سوریه توسط این نیروها هستیم. ترکیه تلاش می‌کند نفوذ خود را در مناطق مرزی با سوریه حفظ کند و به هماهنگی‌های خود با مسکو بر اساس توافقات چهار سال قبل ادامه دهد.

| منبع خبر : خبرگزاری مهر,گروه بین الملل
برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.