روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Friday, 1 November , 2024
امروز : جمعه, ۱۱ آبان , ۱۴۰۳ - 29 ربيع ثاني 1446
شناسه خبر : 4932
  پرینتخانه » اجتماعی, ایران تاریخ انتشار : 06 مرداد 1399 - 14:22 | | ارسال توسط :
وزیر آموزش و پرورش

تصویر آینده جامعه را می‌توان در آموزش و پرورش امروز دید

وزیر آموزش‌وپرورش در گفتگوی هفته که با حضور وزیر کشور و اعضای شورای معاونان برگزار شد، اظهار کرد: حضور و همکاری استانداران و فرمانداران با شورای آموزش و پرورش، ما را به یک شریک راهبردی برای شما و وزارت کشور را به شریک راهبردی برای آموزش و پرورش تبدیل می‌کند.

وزیر آموزش‌وپرورش در گفتگوی هفته که با حضور وزیر کشور و اعضای شورای معاونان برگزار شد، اظهار کرد: حضور و همکاری استانداران و فرمانداران با شورای آموزش و پرورش، ما را به یک شریک راهبردی برای شما و وزارت کشور را به شریک راهبردی برای آموزش و پرورش تبدیل می‌کند.

به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در سومین نشست از سلسله نشست‌های گفتگوی هفته که باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت کشور و با موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور، اعضای شورای معاونان و روسای۷۶۰ منطقه آموزش و پرورش کشور برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن ماه ذی‌الحجه و خیرمقدم به وزیر کشور به دلیل حضور در این نشست، اظهار کرد: وزارت کشور از کانونی‌ترین و راهبردی‌ترین وزارتخانه‌ها است که بیشترین پیوند، ارتباط و همبستگی را با همه نظام اجرایی و دستگاه‌های دولتی برعهده دارد و مهم‌ترین نقش آن مسئولیت در برابر سیاست‌های داخلی، خارجی و اجرایی کشور، ساماندهی گروه‌های اجتماعی، مدیریت بحران‌های کشور، مدیریت منطقه‌ای و هماهنگی همه دستگاه‌های اجرایی، ساماندهی مشارکت اجتماعی و برگزاری انتخابات، مدیریت و نظارت بر سازمان‌های مردم نهاد و تشکل‌ها و احزاب می‌باشد که این وزارتخانه را نسبت به سایر دستگاه‌ها برجسته و متمایز می‌کند.

حاجی میرزایی با اشاره به اینکه آموزش و پرورش هسته مرکزی تحول است، تصریح کرد: بنیادی‌ترین و ریشه‌ای‌ترین نقطه آغاز تحول از آموزش و پرورش شروع می‌شود و دستگاه عظیم تعلیم وتربیت است که مدیران آینده کشور را تربیت می‌کند.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه یادگیری مهم‌ترین جریان تاثیرگذار در تحولات اجتماعی است، گفت: پذیرش این نگاه که جریان یادگیری مهم‌ترین و حیاتی‌ترین تاثیر را در آینده کشور دارد، برای کسانی که سطحی‌نگر هستند دشوار است ولی برای افرادی که عمیق‌تر فکر می‌کنند و به راه حل‌های پایدارتر می‌اندیشند، ساده و قابل درک است. اگر خوب عمل کنیم بدین معنی است که خوب آموختیم و اگر خوب عمل نمی‌کنیم لازم است جریان یادگیری خود را اصلاح کنیم.

وی با اشاره به اینکه اندیشمندان معتقدند تصویر آینده جامعه را می‌توان در امروز مدارس دید، اذعان کرد: آموزش و پرورش بیشترین و حیاتی‌ترین تاثیر را در بهترین دوران زندگی دانش آموزان دارد و به شخصیت آنها شکل می‌دهد.

حاجی میرزایی گفت: آموزش و پرورش یک دستگاه بی‌نظیر از منظر پیوستگی ارتباط از صف تا ستاد و از وزارتخانه تا سطح خانواده‌ها است. ریشه هر تحولی نظیر صلح، امنیت، آرامش، مسئولیت، مقاومت، خلاقیت، نوآوری، اعتماد به نفس و استقلال که از ذهن افراد آغاز می‌شود در یادگیری و آموزش است و برای هم‌افزایی در جامعه باید از همان دوره ابتدایی شروع کنیم.

وزیر آموزش و پرورش افزود: دانش آموزان باید از همان سال‌های اول آموزش و در دوران ابتدایی برقراری ارتباط درست، خوب شنیدن، تاب‌آوری در مقابل بحران، مدارا کردن، روحیه پرسشگری و اعتقاد به باورهای دینی را به خوبی یاد بگیرند.

وی حضور استانداران و فرمانداران را در شورای آموزش و پرورش استان و مناطق ضروری دانست و گفت: همکاری استانداران و فرمانداران با شورای آموزش و پرورش به این معنا است که نبض آموزش و پرورش در درون وزارت کشور در حال تپش است و ما را به یک شریک راهبردی برای شما و وزارت کشور را به شریک راهبردی برای آموزش و پرورش تبدیل می‌کند.

حاجی میرزایی در پایان گفت: آموزش و پرورش نیازمند همراهی و کمک وزارت کشور است و می‌تواند به وزارت کشور در شناسایی آسیب‌های اجتماعی، شکل گیری هویت افراد، تربیت دانش آموزان برای زندگی بهتر و قبول بیشتر مسئولیت اجتماعی کمک کند و برگزاری این جلسات مجالی است برای همکاری بیشتر و بهتر دو دستگاه برای رسیدن به موفقیت‌هایی که پیش روی ما قرار دارد.

وزیر کشور نیز در حاشیه این برنامه اظهار کرد: هر کاری برای آموزش‌وپرورش انجام شود، در اصل برای همه مردم انجام‌ شده است.

عبدالرضا رحمانی فضلی در مورد نتایج این نشست گفت: در این نشست شنونده مباحث و اظهارات مطرح ‌شده از سوی مدیران و معاونین وزارت آموزش‌وپرورش بودم و به همراه معاونینم ضمن پاسخگویی به سؤالات و مسائل طرح‌ شده در این نشست، کارها و اقداماتی که می‌توانیم انجام دهیم را شرح دادیم.

وزیر کشور در ادامه تصریح کرد: وزارت کشور با توجه به مجموعه وظایف حاکمیتی که در اقصی نقاط کشور دارد، در حوزه هماهنگی و خدمت‌رسانی به سایر دستگاه‌ها نقش میان بخشی داشته و با توجه به اهمیت آموزش‌وپرورش، برگزاری این نشست بسیار مهم بود.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه امضاءشده بین وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت کشور و توافقی که برای اصلاح آن وجود دارد، گفت: امیدواریم براساس این تفاهم‌نامه، بتوانیم ظرفیت‌هایی که در اختیار وزارت کشور و سازمان‌های تابعه مانند شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و همچنین شورای اجتماعی و دستگاه‌های عضو آن است یا ظرفیت‌های دراختیار بقیه دستگاه‌های اجرایی و همچنین ظرفیت‌های در اختیار مردم در قالب خیرین را در اختیار آموزش‌وپرورش و در اصل همه مردم عزیز قرار دهیم.

وزیر کشور با تأکید بر اینکه هرکاری برای آموزش‌وپرورش انجام شود، در اصل برای همه مردم انجام‌ شده است، گفت: آموزش‌وپرورش در زمره بخش‌های خدمت‌رسانی است که همه ملت ایران از آن بهره‌مند ‌می‌شوند و هر امکان و کمکی به آموزش‌وپرورش کشور برابر با کمک به‌کل ملت ایران است.

وی عنوان کرد: تغییر کاربری مدارس، فروش املاک آموزش‌وپرورش و مدارس، صدور پروانه، ارائه برخی از خدمات به مدارس، مشارکت خیرین در ساخت مدارس و عوارضی که شهرداری‌ها باید به آموزش‌وپرورش پرداخت کنند، ازجمله مشکلات مطرح‌ شده در این نشست بود که توضیحاتی از سوی معاونین وزارت کشور در خصوص ظرفیت‌های قانونی و نحوه استفاده از آن برای تسهیل رفع این مشکلات ارائه شد.

نویسنده : تحریریه اخبار کیش | منبع خبر : ایسنا
برچسب ها
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.