امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳ - 23 جماد أول 1446
نامهنگاریها بیجواب مانده است
معاون گردشگری در دیدار با رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی مجلس گفت: متاسفانه تاکنون حمایت قابل توجهی از بخش گردشگری و صنایعدستی صورت نگرفته و با وجود مکاتبات و گزارشهای ارسالی به مراجع مختلف، هیچگونه تمایزی بین فعالان این حوزه با سایر حوزهها که زمان بسیار کوتاهی در بحران بودهاند، قائل نشدهاند.
به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا، ولی تیموری در دیدار با محمدرضا دشتی اردکانی ـ رئیس فراکسیون گردشگری، میراثفرهنگی و صنایعدستی مجلس شورای اسلامی ـ، اظهار کرد: به دنبال حوادث و اتفاقات ناخوشایند نیمه دوم سال گذشته که منجر به لغو سفر گردشگران بینالمللی از ابتدای سال میلادی ۲۰۲۰ (اواسط زمستان سال ۹۸) به کشورمان شد و پس از آن شیوع کرونا که عملا صنعت گردشگری کشور را با چالشهای اساسی روبهرو ساخت، شاهد افول در سطح ملی، منطقهای و جهانی بودهایم.
او افزود: به منظور احیای دوباره این حوزه نیاز به اتخاذ تدابیر مختلف از جمله بخشودگی مالیات و هزینههای تاسیسات گردشگری آسیبدیده از شیوع کرونا وجود دارد که برای تحقق آن اهمیت حمایت ملی و یاری تمام نهادهای فرابخشی مرتبط با موضوع سفر نمود پیدا میکند.
تیموری یادآور شد: نبود قطعیت و امکان ترسیم دورنمای کلی برای خروج از این وضعیت، فعالان حوزه گردشگری و صنایعدستی کشور را به شدت مستأصل کرده است و بیم آن میرود روند تعدیل و اخراج کارکنان و کارشناسان این حوزه فضای کسب و کارهای موجود را بیش از پیش متلاطم کند.
معاون گردشگری با برشمردن ویژگیهایی که صنعت گردشگری را از سایر حوزهها متمایز و در نتیجه ضرورت حمایت های متفاوتتر را دوچندان میکند، گفت: نبود امکان ذخیره یا نگهداشت خدمات گردشگری، آسیبپذیر بودن فعالان این حوزه به دلیل نوپا بودن، کوچک و متوسط بودن نوع کسب و کارها، سیال بودن ماهیت صنعت گردشگری و نیز تاثیرپذیری از پیامدهای محیطی از جمله ویژگیهایی است که این حوزه را نیازمند یاری و نگاه متفاوت میکند.
او با تشریح شرایط حاکم بر فضای صنعت گردشگری کشور در دیدار با رییس فراکسیون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی پیشنهاد کرد: تخصیص تسهیلاتی با نرخ کارمزد تکرقمی و دوره تنفس یکساله، برخورداری افراد حقیقی و حقوقی دارای مجوز فعالیت گردشگری و صنایع دستی از تسهیلات سرمایه در گردش، امهال یکساله بازپرداخت تسهیلات دریافتی و بخشودگی کامل مالیات، عوارض و سایر هزینههای فعالان این حوزه در طول سال میتواند جانی دوباره به صنعت گردشگری کشور ببخشد.
تیموری تاکید کرد: نیاز است با توجه به رکود صنعت گردشگری و زیانهای واردشده به فعالان این صنعت، خصوصاً در اثر بحران کرونا با ارائه راهکارهای مناسب برای عبور از این بحران به مسائل و مشکلات این صنعت در فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی توجه بیشتری شود.
کمک بلاعوض به گردشگری در بودجه سال آینده پیگیری میشود
محمدرضا دشتی اردکانی ـ رییس فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی ـ نیز با اشاره به اهمیت صنعت گردشگری کشور و رسیدگی به مشکلات فعالان این حوزه گفت: صنعت گردشگری می تواند برای کشور ارزآور باشد؛ لذا باید این حوزه را جدای از مسائل سیاسی دانست و اولویت اصلی نظام باید به این سمت سوق پیدا کند.
او به رویکرد مثبت مجلس نسبت به گردشگری اشاره کرد و افزود: در بودجه سال آینده، باید بخشی برای کمک بلاعوض به فعالان آسیبدیده گردشگری در نظر گرفته شود که شخصا این موضوع و پیشنهادات معاونت گردشگری را از طریق فراکسیون گردشگری مجلس شورای اسلامی پیگیری خواهم کرد.
ایران
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.