روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Monday, 13 May , 2024
امروز : دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 6 ذو القعدة 1445
شناسه خبر : 28636
  پرینتخانه » اجتماعی تاریخ انتشار : 18 فروردین 1401 - 14:31 | | ارسال توسط :
وزیر بهداشت خبر داد

ورود «مپنا» به حوزه تجهیزات پزشکی و اقدام برای تولید دستگاه‌های تصویربرداری پیشرفته

وزیر بهداشت گفت: یکی از افتخارات بزرگ کشور ما، وجود مراکز پیشرفته ای همچون گروه مپنا است. مپنا یک مجموعه بی نظیر است. شنیده های ما با آنچه امروز از مپنا دیدیم، تفاوت زیادی داشت چراکه مپنا، بسیار عظیم و پیشرفته است.
ورود «مپنا» به حوزه تجهیزات پزشکی و اقدام برای تولید دستگاه‌های تصویربرداری پیشرفته

به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا،دکتر بهرام عین اللهی در حاشیه بازدید از کارخانجات گروه مپنا، اظهار داشت: باتوجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری و تاکید ایشان بر تقویت شرکت های دانش بنیان و اشتغال آفرینی، مجموعه مپنا می تواند نقش مهم و اساسی داشته باشد. مپنا در حوزه تجهیزات پزشکی وارد شده و در حال حاضر، دستگاه های اکسیژن ساز بیمارستانی را می سازد که کمک زیادی به ما و بیماران کرده است. 

وی افزود: مپنا در حوزه تولید دستگاه های تصویربرداری پیشرفته همچون سی تی اسکن نیز کارهای خوبی انجام داده و با توافقاتی که با این مجموعه خواهیم کرد، می توانیم شاهد افزایش نقش آفرینی شرکت های دانش بنیان و دانشگاه های علوم پزشکی با گروه مپنا باشیم. 

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: برخی از لوازم و تجهیزات پزشکی وارداتی، خیلی هزینه بر هستند که با وجود تحریم ها، یک تهدید بزرگ است. مقام معظم رهبری نیز تاکید دارند که باید به خودکفایی برسیم و تهدیدها ما را با مشکل روبرو نسازد. مپنا با استفاده از آلیاژهای مختلف می تواند در تولید ایمپلنت های ارتوپدی به ما کمک کند و از واردات این محصولات، بی‌نیاز شویم. 

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، عین اللهی یادآور شد: از ابتدای دولت سیزدهم در سمینارها و جشنواره های پژوهشی، توجه و تاکید  داشته‌ایم که پژوهش باید نیازهای مردم را برطرف کند. مقاله برای ما وسیله است نه هدف. مراکز تحقیقاتی نباید به مقاله محوری روی بیاورند بلکه باید به دنبال تقویت تولید، خودکفایی و رفع نیازهای مردم باشند و این موارد را به دانشگاه های علوم پزشکی هم ابلاغ کرده و در ارزیابی دانشگاه ها، این موارد را مورد نظر داریم.

وی افزود: ارتقای اساتید نباید فقط بر مبنای مقاله باشد بلکه اگر عضو هیات علمی یک دانشگاه علوم پزشکی با همکاری مراکز تحقیقاتی، تولیدی و صنعتی، یک کار فاخر انجام داد و محصولی را تولید کرد، باید بتوانیم شاهد ارتقای وی و حتی اعطای درجه استاد تمامی به وی باشیم.

| منبع خبر : خبرگزاری ایسنا
برچسب ها
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.