روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Monday, 25 November , 2024
امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ - 24 جماد أول 1446
شناسه خبر : 11177
  پرینتخانه » آخرین اخبار کیش تاریخ انتشار : 26 آذر 1399 - 6:36 | | ارسال توسط :
کارشناس مشاوره بهزیستی کیش:

هدف اصلی سامانه تصمیم،سازش زوجین است

کارشناس دفاتر مشاوره اداره بهزیستی کیش گفت: سامانه تصمیم در صدد ایجاد سازش میان افراد خواهان طلاق توافقی است؛ در غیر این صورت آنها را برای مواجهه با طلاق از نظر روحی توانمند می‌کند.

کارشناس دفاتر مشاوره اداره بهزیستی کیش گفت: سامانه تصمیم در صدد ایجاد سازش میان افراد خواهان طلاق توافقی است؛ در غیر این صورت آنها را برای مواجهه با طلاق از نظر روحی توانمند می‌کند.  

به گزارش روزنامه اخبار کیش ازایرنا ، فرزانه فانی در خصوص فعالیت سه ماهه سامانه تصمیم در کیش گفت: چند سالی هست که این سامانه در ایران راه‌اندازی شده و تنها برخی مناطق از جمله کیش از این سامانه برخودار نبودند که خوشبختانه امسال نیز در جزیره کیش نیز برای زوجین خواهان طلاق توافقی راه اندازی شد. بعد از مذاکرات اداره بهزیستی کیش با دادگستری بنرهایی در دادگستری و دفاتر پیشخوان قضایی برای اطلاع رسانی و راهنمایی افراد نصب و در ادارات مربوطه و رسانه‌ها و صفحه اینستاگرام آغاز به کار این سامانه و نحوه عملکرد آن اعلام شد.

وی هدف اصلی این سامانه را سازش دانست و افزود: سامانه یک فاصله زمانی ایجاد می‌کند تا افراد از مشاوره برخوردار شوند. این یک اتفاق خوب برای زوجین است؛ علی الخصوص آن دسته که دارای فرزند هستند، حتی در صورتی که به سازش منتهی نشود. ما به مراجعان خود هنگام غربالگری می گوییم که هدف از این مشاوره سازش است اما درغیر این صورت شما را برای روبرو شدن با طلاق از لحاظ روحی توانمند و فرزندان را با مهارت هایی برای مواجهه اصولی با این اتفاق آشنا می کند. البته باید اشاره کنم این سامانه تنها برای زوجینی است که خواهان طلاق توافقی هستند. اما درصورتی که زن یا مرد وکالت طلاق را داشته باشند می تواند یک طرفه اقدام کنند.

فانی در ادامه به عملکرد این سامانه اشاره کرد و گفت: افراد با مراجعه به سایت zaman.behzisti.net ثبت نام کرده و سامانه یک روز و ساعت را به انتخاب خود زوجین مشخص می کند، بعد از آن برای آنها پیامکی ارسال می شود که شامل آدرس مرکز بهزیستی برای غربالگری است. هر جلسه ۴۰ تا ۴۵ دقیقه زمان خواهد بردکه البته بسته به مراجعه کننده متغیر است. در مرحله بعد ما پرونده را تکمیل می کنیم و به مشاوره های دولتی و غیر دولتی ارجاع می دهیم. در این مرحله نیز پیامکی برای افراد ارسال می‌شود که شامل آدرس مرکز مشاوره ای است که زوجین باید مراجعه داشته باشند. بعد از اتمام جلسات، روانشناس بعد از ۴۰ روز دسترسی پیدا می کند و نتیجه جلسات را برای کارشناس ارجاع می‌زند. در انتها کارشناس، پرونده را مطالعه می‌کند که در این صورت اگر زوجین به سازش رسیده باشند پرونده بایگانی می شود، اما اگر به سازش نرسیده باشند به دفتر پیشخوان قضایی که در ساختمان ۲۰ است پرونده ارجاع داده خواهد شد و دوباره برای افراد پیامک ارسال می‌شود. در این مرحله پرونده دیگر از دسترس بهزیستی خارج و زوجین تنها باید به پیشخوان مراجعه کنند.

فانی در ادامه تاکید کرد : طلاق در گذشته به حوزه اورژانس اجتماعی اختصاص داشت اما از زمانی که این سامانه راه‌اندازی شد به حوزه پیشگیری واگذار شد، بیشتر جنبه روانشناختی پیدا کرده است و افراد برای مشکلات مادی مانند نفقه و مهریه و مسایلی این چنین در ادامه روند طلاق باید از طریق حوزه قضایی اقدام کنند.

 او در ادامه افزود: خوشبختانه بعد مثبت این سامانه در اجباری بودن آن است و زمانی را به افراد خواهان طلاق اختصاص دهد که شاید موجب شود برخی طلاق‌ها به سازش ختم شود. برخی اوقات افراد جلسات مشاوره را ادامه نمی دهند که با پیگیری متوجه می شویم دیگر سازش صورت گرفته و افراد به جلسات خود خاتمه داده اند. در مجموع باید اشاره کنم سامانه تصمیم این اجازه را به افراد می دهد که برای تصمیم طلاق خود اقدام کنند اما از طرفی این نکته را متذکر می شود که حتما این مراحل را برای رسیدن به خواسته خود باید پشت سر گذارند. حال  زوجین در مراحل مشاوره مهارت های کنترل خشم و یا تصمیم‌گیری را آموزش می بینند که این امر در تصمیم نهایی آنها تاثیرات مثبت بسیاری می گذارد. متاسفانه ما از کودکی مهارت تصمیم گیری را آموزش ندیده ایم در حالی که باید از پیش دبستانی این آموزش ارائه شود. هدف ما این است که مشاوره جزیی از زندگی افراد شود. بنابراین این جلسات کمک می کند که افراد در ارتباطات بعدی خود مهارت کسب کنند .

کارشناس حوزه پیشگیری با اشاره به دو سازش صورت گرفته در طی فعالیت این سامانه در کیش گفت: برای ارائه آمار کلی باید یکسال بگذرد تا بتوانیم موارد را از زمانی که سامانه از بخش اورژانس اجتماعی به بخش پیشگیری ارجاع داده شده است، با هم مقایسه کنیم و آماری کلی بدست آوریم.

نویسنده : تحریریه اخبار کیش | منبع خبر : ایرنا
برچسب ها
,
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.