روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Monday, 25 November , 2024
امروز : دوشنبه, ۵ آذر , ۱۴۰۳ - 24 جماد أول 1446
شناسه خبر : 31844
  پرینتخانه » اقتصادی تاریخ انتشار : 31 خرداد 1401 - 16:49 | | ارسال توسط :
معاون وزیر جهادکشاورزی اعلام کرد

جزئیات کارت نان/ تحویل نهاده‌های معوقه تولیدکنندگان به زودی

معاون وزیر جهادکشاورزی ضمن تشریح جزئیات طرح هوشمندسازی نان در زمینه نهاده‌های معوقه تولیدکنندگان گفت که به زودی این نهاده‌ها تحویل داده خواهد شد.
جزئیات کارت نان/ تحویل نهاده‌های معوقه تولیدکنندگان به زودی

به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا،محمدقربانی در نشست خبری که صبح امروز برگزار شد در پاسخ به این که طرح هوشمندسازی نان قرار است چگونه اجرایی شود؟ گفت: اجرای طرح هوشمندسازی نان به صورت پایلوت در زنجان ‌آغاز شد تا آسیب‌ها و خلاهایی که ممکن بود وجود داشته باشد احصا و مرتفع شود. همچنین مسئولان مربوطه نیز بتوانند زیرساخت‌های اطلاعاتی ایجاد کنند و با  پیوست اجتماعی، توجیه نانوایی‌ها و بحث‌های فنی کار را پیش ببرند، زیرا این طرح نیازمند کارتخوان هوشمند است.

وی ادامه داد: فرآیند خرید نان مانند سابق است. یعنی خریدار کارت می‌کشد تعداد قرص نان مورد نیاز خود و پلاستیک را انتخاب و  پرداخت از کارت بانکی انجام می‌شود.  

معاون اقتصادی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه قیمت نان هیچ تغییری نخواهد داشت، گفت:این طرح در زنجان، قزوین، چهارمحال و بختیاری، فارس و تهران و چند شهر دیگر اجرایی شده است. پیش بینی می‌کنیم تا پایان تیر این طرح  کل کشور را پوشش دهد.

وی تصریح کرد: در کل کشور برای این طرح به ۸۳ هزار دستگاه کارتخوان نیاز است. بحث های مربوط  به پشتیبانی از کارتخوان‌ها  بسیار پر اهمیت است. این دستگاه‌ها نیز نوع خاصی هستند. عملا هم اتصال در برخی نانوایی شروع شده و در تهران نیز حدود ۹۰۰۰ کارتخوان به نانوایی‌ها داده شده است.

قربانی در ادامه گفت: خرید نان از کارت بانکی انجام می‌شود که به کد ملی متصل است. هیچ کارت دیگری صادر نمی‌شود. مقداری از هزینه نان از حساب خریدار کسر می شود مابقی نیز از حساب سایه پرداخت و به حساب نانوایی ها واریز می‌شود.

معاون وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اینکه با این طرح  یارانه‌ها مستقیم و هدفمند به دست مردم می‌رسد و آرد چند نرخی در بازار و نشت یارانه نخواهیم داشت گفت: همچنین این طرح در جلوگیری از قاچاق و ضایعات نان اثر بسیار زیادی داشته و خروج آرد برای مصارف غیرانسانی به حداقل می رسد، همچنین  کیفیت نان و رضایت مشتری نیز ارتقا می یابد.

وی افزود: هیچ محدودیتی در تعداد نان وجود ندارد و با کارت بانکی هر تعدادی که نیاز است می‌توان خریداری کرد. تا به این لحظه اکثر مشکلات این طرح رفع شده و در حال تعمیم به استان‌های دیگر است.

بار مجازی نداریم

قربانی در ادامه در پاسخ به سوال دیگر ایسنا مبنی بر اینکه گفته می‌شود یکی از شرکت‌های تامین‌کننده نهاده از مرغداران و دامداران پول دریافت کرده ولی هنوز نهاده به آنها تحویل نداده است و آیا وزارت جهادکشاورزی بر عملکرد این شرکت نظارت دارد یا خیر؟ گفت: وزارت جهادکشاورزی وظیفه تامین امنیت غذایی کشور را بر عهده دارد و نمی‌تواند منتظر باشد تا واردکننده تصمیم بگیرد که آیا می‌خواهد نهاده خود را از کشتی تخلیه کند یا خیر. وزارت جهادکشاورزی خودش مستقیما وارد عمل می شود و اقدامات لازم را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: در چارچوب تامین امنیت غذایی مردم از همه ابزارها و ظرفیت‌های قانونی در این زمینه استفاده می‌کنیم. یکی از همین ابزارها شرکت مذکور است. بر اساس ماده ۳ اساسنامه سازمان مرکزی تعاون روستایی بند ۱۳ و ۱۵، سازمان تعاون روستایی می‌تواند عنداللزوم وارد معاملات بازرگانی شود. ما نیز از این ظرفیت قانونی استفاده کردیم. این شرکت اقدام به تامین نهاده مورد نیاز دام و طیور کرد. تعدادی از تولیدکنندگان دام و طیور از محموله‌های وارد شده استفاده کردند و خریدهای بسیاری انجام شد.

معاون وزیر جهادکشاورزی اضافه کرد:این شرکت نهاده‌های دام و طیور را از شمال کشور به وسیله کشتی وارد می‌کرد اما شبکه حمل و نقلی آن سرعت لازم را نداشت به همین منظور از مدیرعامل اتحادیه دامداران درخواست کردیم که بر فرآیند بارگیری و ارسال آن نظارت داشته باشد.

وی تصریح کرد: کالا به کشور وارد شده، دپو شده و در حال انتقال به تولیدکنندگان است. بر اساس ارزیابی‌هایی که انجام دادیم هفته گذشته نیز برای این شرکت جایگزین تعیین کردیم و همه تعهدات و وظایف آن به شرکت پشتیبانی امور دام واگذار شد تا فرآینده تامین نهاده دچار مشکل نشود. شرکت پشتیبانی امور دام نیز به این کار تسریع داده  و به زودی نهاده‌های معوقه تولیدکنندگان تامین می شود.

قربانی خاطرنشان کرد: بار مجازی نداریم. حتما باید بار در سامانه بارگذاری شده باشد تا برای تولید قابل خریداری باشد.

معاون وزیر جهادکشاورزی در بخش دیگری از صحبت‌هایش به اقدامات وزارت جهادکشاورزی در سال گذشته اشاره کرد و گفت: کاهش ۴۵ درصدی قیمت کودهای پتاسه و فسفاته، پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان، قیمت گذاری زعفران، تدوین نظامنامه کشت فراسرزمینی، توسعه دیم زارها با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام، افتتاح اولین پارک علم و فناوری کشاورزی، تسویه حساب با کشاورزان خسارت دیده  در اثر خشکسالی و… و. ، تدوین آئین‌نامه لیزینگ کشاورزی، تشکیل قرارگاه امنیت غذایی، هوشمندسازی زنجیره از مزرعه تا سفره، تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان، حمایت از سویه آرین، کشت قراردادی برنج، توسعه زنجیره ارزش، تشکیل ستاد بذر و نهاد، حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری‌های بزرگ مقیاس، صدور دامدار کارت، اصلاح قیمت چغندر قند، حذف عوارض صادراتی برخی از محصولات، برنامه تولید گوشت قرمز در ۴ قطب به صورت قراردادی، آغاز کشاورزی قراردادی کیوی و مرکبات و… از جمله اقدامات وزارت جهادکشاورزی از سال گذشته تاکنون است.

| منبع خبر : خبرگزاری ایسنا
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.