روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Saturday, 18 May , 2024
امروز : شنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 11 ذو القعدة 1445
شناسه خبر : 26828
  پرینتخانه » اقتصادی تاریخ انتشار : 16 بهمن 1400 - 15:03 | | ارسال توسط :
دبیر کانون مرغداران گوشتی مطرح کرد

افزایش قیمت جوجه در سایه نبود نظارت/ کرایه‌های حمل بیش از ۲ برابر شده است

دبیر کانون مرغداران گوشتی کشور گفت: قیمت مصوب جوجه یکروزه ۶۰۰۰ تومان تعیین شده است ولی در حال حاضر جوجه با قیمت ۹ تا ۱۱ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود و هیچ نظارتی هم بر آن نیست.
افزایش قیمت جوجه در سایه نبود نظارت/ کرایه‌های حمل بیش از ۲ برابر شده است

به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا،پرویز فروغی در پاسخ به این سوال که در حال حاضر قیمت جوجه یکروزه چقدر است؟ گفت:جوجه یکروزه در بازار با قیمت ۹ تا ۱۱ هزار تومان خرید و فروش می‌شود و این در حالیست قیمت مصوب آن ۶۰۰۰ تومان تعیین شده است.

وی ادامه داد:هیچ نظارتی بر افزایش قیمت جوجه یکروزه نیست. در واقع هیچ وقت نظارتی بر بازار جوجه یکروزه وجود نداشته است و در سایه همین عدم نظارت قیمت‌ها بالا می رود.

دبیرکانون مرغداران گوشتی کشور در پاسخ به اینکه گفته می‌شود افزایش تقاضا برای جوجه‌ریزی قیمت‌ها را بالا برده است، گفت: افزایش تقاضا دلیل بر افزایش قیمت نیست و هیچ توجیهی ندارد. مگر زمانی که تقاضای خرید مرغ زیاد می شود مرغداران اجازه افزایش قیمت دارند؟ مگر نه اینکه تعزیرات با هرگونه افزایش قیمت مرغ برخورد می‌کند؟

وی تصریح کرد: نباید سیاست یک بام و دوهوا در پیش گرفته شود. اگر افزایش تقاضا داریم و قرار است قیمت جوجه‌یکروزه هم به تبع آن افزایش یابد پس باید قیمت مرغ هم براساس هزینه‌های تولید محاسبه شود. این درست نیست که مرغداران جوجه یکروزه را گران خریداری‌کنند و از آن طرف مرغ را ارزان یعنی کمتر از قیمت تمام شده تولید بفروشند.

فروغی با بیان اینکه قیمت تمام شده مرغ زنده برای مرغداران بیش از ۲۰ هزار تومان و نرخ مصوب مرغ زنده نیز ۱۹ هزار و۷۰۰ تومان است، گفت:مرغ باید با نرخ مصوب ۳۱ هزارتومان به دست مصرف‌کننده برسد ولی گاهی می بینیم که در بازار اینگونه نیست.

وی با اشاره به اینکه هیچ نظارتی بر کرایه های حمل نهاده های دامی وجود ندارد، افزود: هر چقدر که راننده تعیین کند مرغدار مجبور است با آن موافقت کند؛ زیرا در غیر این صورت بارش را حمل نمی کنند. از طرفی کرایه حمل و نقل نهاده‌های دامی از بندر تا مثلا تهران باید هر تن حدود ۴۰۰ تومان باشد ولی راننده ها تنی ۸۰۰ تومان هم بار نمی‌زنند.

این فعال بخش خصوصی در پایان گفت: اگر قراراست چارچوبی برای تولید تعیین شود بایستی همه زنجیره آن را رعایت کنند.

| منبع خبر : خبرگزاری ایسنا
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.