روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Friday, 22 November , 2024
امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳ - 21 جماد أول 1446
شناسه خبر : 12658
  پرینتخانه » مرکز بهداشت تاریخ انتشار : 26 دی 1399 - 13:58 | | ارسال توسط :

کارشناس سازمان جهانی بهداشت: سال دوم پاندمی کرونا می‌تواند سخت‌تر باشد

کارشناسان سازمان جهانی بهداشت نگران این هستند که دومین سال شیوع کرونا از سال اول سخت‌تر باشد.

به دلیل شیوع نوع جهش‌یافته ویروس کرونا که به طور محسوسی مسری‌تر از نوع قبلی این ویروس است، سازمان جهانی بهداشت نشست کمیته اضطراری‌اش را دو هفته جلو انداخت. اعضای این کمیته درباره وضعیت جدید پاندمی رایزنی می کنند.

دو نوع جهش‌یافته ویروس کرونا در هفته‌های اخیر در بریتانیا و آفریقای جنوبی مشاهده شده که قدرت سرایت آنها مشخصا از نوع قبلی بیشتر است. ویروس‌های جهش‌یافته در حدود ۵۰ کشور در سراسر جهان گسترش یافته‌اند.

همچنین ژاپن روز یکشنبه گذشته از کشف یک ویروس جهش‌یافته دیگر خبر داد که ظاهرا از منطقه آمازون در برزیل منشأ گرفته است. این نوع جدید ویروس کرونا در حال حاضر تحت بررسی و آزمایش است.

معاون دبیرکل سازمان جهانی بهداشت گفته است به رغم تولید اولین واکسن‌ها هنوز راه درازی تا غلبه بر پاندمی کرونا در پیش است.

مایک رایان تصریح کرد: با توجه به جنبه‌های مختلف شیوع ویروس، سال دوم پاندمی ممکن است از سال اول سخت‌تر باشد.

این ویروس‌شناس در سازمان جهانی بهداشت هماهنگ‌کننده مبارزه با پاندمی کرونا است که مشخصا بر نیم‌کره شمالی متمرکز است چرا که تا کنون در این منطقه، نوع جهش‌یافته و مسری‌تر ویروس بیشتر شایع شده است.

ماریا فن کرکهوف، ویروس‌شناس دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز با اشاره به تعطیلات اخیر کریسمس و سال نوی میلادی گفت: بعد از این تعطیلات در برخی کشورها وضعیت به جای اینکه بهتر شود بدتر شده است.

ورود کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به ووهان

همچنین بعد از چندین روز تأخیر بالاخره ماموریت سازمان جهانی بهداشت برای تحقیق درباره منشأ ویروس کرونا در چین آغاز شده است.

تیم ۱۰ نفره کارشناسان این نهاد بین‌المللی روز گذشته (پنج‌شنبه) وارد کلان‌شهر ووهان شدند؛ جایی که در سال ۲۰۱۹ اولین موارد ابتلا به ویروس کرونا مشاهده شده بود.

این تحقیقات قرار بود هفته گذشته آغاز شود اما تاخیر در صدور مجوز از طرف دولت چین آن را به تعویق انداخت.

به گزارش دویچه وله، کارشناسان سازمان جهانی بهداشت به دلیل مقررات سختگیرانه دولت چین باید دو هفته در قرنطینه بمانند.

به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.