روزه نفس
۞قال اميرالمومنين عليه السلام:صوم النفس عن لذات الدنيا انفع الصيام.۞ ۞اميرالمومنان علي عليه السلام فرمود: روزه نفس از لذتهاي دنيوی سودمندترين روزه هاست.۞ غرر الحكم، ج 1 ص 416 ح 64
Friday, 3 May , 2024
امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳ - 25 شوال 1445
شناسه خبر : 13676
  پرینتخانه » بین الملل تاریخ انتشار : 18 بهمن 1399 - 16:56 | | ارسال توسط :
یک مقام در وزارت خارجه اعلام کرد

آمریکا، انصارالله یمن را از فهرست “تروریسم” خارج می‌کند

یک مقام دولت بایدن اعلام کرد، وزارت امور خارجه آمریکا به طور رسمی به کنگره اعلام کرده که می‌خواهد گروه انصارالله یمن را از لیست سازمان‌های "تروریستی" آمریکا خارج کند.
آمریکا، انصارالله یمن را از فهرست “تروریسم” خارج می‌کند

به گزارش روزنامه اخبار کیش از ایسنا، یک مقام وزارت خارجه آمریکا گفت که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه تصمیم لغو طبقه بندی انصارالله یمن به عنوان یک سازمان “تروریستی” را به کنگره ابلاغ کرده است.

این مقام آمریکایی گفت: پس از یک بررسی جامع، می توانیم تأیید کنیم که وزیر خارجه قصد دارد طبقه بندی انصارالله را به عنوان یک سازمان “تروریستی” خارجی و به عنوان یک سازمان “تروریستی” جهانی لغو کند.

وی افزود: ” این اقدام کاملاً مرتبط با پیامدهای بشردوستانه این طبقه بندی است که در آخرین لحظه توسط دولت سابق انجام شد، زیرا سازمان ملل و سازمانهای بشردوستانه از آن زمان تاکنون صریحاً اعلام کرده اند این طبقه بندی بدترین بحران انسانی در جهان را به دنبال خواهد داشت.” 

۲۲ ژانویه ، وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد در تصمیم طبقه بندی انصارالله به عنوان “گروه تروریستی” بازنگری خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا گفت: وزارت امور خارجه در تلاش است تا بررسی طبقه بندی انصارالله را به عنوان گروهی “تروریستی” را هرچه سریعتر نهایی کند.

۱۹ ژانویه، یک روز قبل از روی کار آمدن بایدن، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه پیشین ایالات متحده علی رغم هشدارهای سازمان ملل و گروه های امدادرسان انصار الله را در لیست سیاه قرار داد.

یمن از سال ۲۰۱۴ شاهد درگیری مسلحانه بین نیروهای عبد ربه منصور هادی رئیس جمهور مستعفی یمن و گروه “انصار الله” است. ائتلاف متجاوز عربی به رهبری عربستان نیز عملیات نظامی خود را به بهانه حمایت از دولت هادی در سال ۲۰۱۵ آغاز کرد.

سازمان ملل  اوضاع در یمن را بدترین بحران انسانی در جهان می داند ، زیرا بیش از ۸۰٪ مردم یا ۲۴.۱ میلیون نفر به کمک های بشردوستانه نیاز دارند.

| منبع خبر : خبرگزاری ایسنا
به اشتراک بگذارید

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم تحریریه در سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.